Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΤΟ 76% ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ...

Αντίθετο με το ενδεχόμενο υιοθέτησης του ευρώ στην Πολωνία δηλώνει το 76% των πολιτών που συμμετείχαν σε σχετική δημοσκόπηση, γεγονός που υποδεικνύει...
ότι η προοπτική η μεγαλύτερη οικονομία της κεντροανατολικής Ευρώπης να εισέλθει σύντομα στην ευρωζώνη δεν είναι πολύ κοντινή.
Συγκεκριμένα το 38% των Πολωνών απάντησε ότι τάσσεται «αποφασιστικά» εναντίον της υιοθέτησης του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος και άλλο ένα 38% ότι τάσσεται εναντίον της ένταξης στην ευρωζώνη.

Την ίδια ώρα μόλις ένα 3% των Πολωνών απάντησε ότι τάσσεται «αποφασιστικά» υπέρ του ευρώ, με άλλο ένα 15% να κλίνει υπέρ του.

Η εταιρεία GfK που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση, ανέφερε ότι η αρνητική στάση προς το ευρώ καταγράφεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις πολιτικές πεποιθήσεις στην αντιπροσωπευτικό δείγμα των 1.020 Πολωνών.

Ο πρόεδρος Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι, υπέρμαχος της ένταξης της χώρας του στην ευρωζώνη, δήλωσε χθες ότι η Πολωνία θα έπρεπε να αποφασίσει για το δρόμο που θα ακολουθήσει ως προς την υιοθέτηση του ευρώ μετά τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2015.

Η Πολωνία είναι υποχρεωμένη βάση των όρων υπό τους οποίους εντάχθηκε στην ΕΕ το 2004 να υιοθετήσει το ενιαίο νόμισμα εν καιρώ.

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet