Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ

 Άθλιο πολίτευμα διαβολικά πλασμένο. Το λένε δημοκρατία και την κυριαρχία την ασκούν οι χρηματοδότες του κι όχι ο ελληνικός λαός.
Η δε εδαφική κυριαρχία είναι αξία διαπραγματεύσιμη στο χρηματιστήριο αξιών τής παγκοσμιοποίησης. Τα δίνεις όλα και ανεβαίνεις στην πολιτική πασαρέλα. Αιμορραγεί το κράτος και κόβεις σάρκα εθνική και λαϊκή. Αυγαταίνει ο πλούτος τής διεφθαρμένης εξουσίας και διευρύνεται ο κύκλος της για λόγους εθνικής ασφαλείας τάχα.

Δεν διοικεί το φιλότιμο και το αίμα το καθαγιασμένο την απερχόμενη κατοχική διοίκηση. Διοικούν οι γυρολόγοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, οι έμποροι που μετρούν το χρέος με την κομμένη σάρκα. Τα δε πολιτικά ανδρείκελα με την ψεύτικη ρωμέϊκη λαλιά και τις φαρδιές τσέπες κουμαντάρονται με τα αόρατα νήματα των αφεντικών τους. Σκοτεινές σκέψεις μέσα σε σκοτεινά δωμάτια. Και η πελατεία που έως σήμερα έκανε την μάζα των ψηφοφόρων, υπήρξε μια αγελαία και αναλώσιμη οχλοκατάσταση που σπάει μέσα από σκληρές καταστάσεις τις αλυσίδες.

Παράτες τού ολέθρου από τούς μακελάρηδες τού καθεστώτος τής 24ης Ιουλίου. Φωτιές μαζί με τούς πράκτορες τής κατευθυνόμενης ισλαμικής λαθρομετανάστευσης, με τούς υποτιθέμενους λαϊκούς προστάτες, το αριστερό παρακράτος στην ενορχήστρωση. Πάτημα καλό και βολικό οι απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων για την απελευθέρωση όπως ονομάζουν την κατάλυση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Ελλήνων. Ελεύθερες οι απολύσεις, ελεύθερα τα ξεσπιτώματα, αφαίμαξη τού λαού, χάρισμα η γη μας. Μα ο δωσιλογισμός και η χλιδή των πολιτικών που αποδέχτηκαν τα μνημόνια αμνηστεύεται από τις διακομματικές συνευρέσεις και συνεργασίες.

Σε μια συζήτηση που είχα, αυτό που έβλεπα είναι ο σηκωμός μιας στημένης σκόνης αναμεμειγμένης με αίμα στον ορίζοντα τής Πατρίδος μας. Μια προσπάθεια για την περαιτέρω τρομοκράτηση και την απονεύρωση των λαϊκών αντανακλαστικών και δράσεων. Θέλανε πάντα την πάταξη τού εθνικού φρονήματος και την αλλοίωση τής πίστης μας. Το δε πολιτικό σύστημα τού διεθνισμού και τής συναλλαγής οι σιωνιστές το χρειάζονται. Επομένως αυτό που θα συνέβαινε, είναι η μεθόδευση μιας αποσταθεροποίησης που θα επικαλούντο οι δεξιοί και οι σοσιαλιστές και οι μαρξιστές για να κάμουν κυβέρνηση δήθεν εθνικής σωτηρίας και ενότητας.

Η γνωστοποίηση πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες υπάρχουν πράκτορες τής τουρκικής ΜΙΤ δεν αποτελεί μυστικό. Η σχέση τής Τουρκίας με το νεοταξικό διευθυντήριο και την μοιρασιά τού πλούτου των θαλασσών μας δεν ήρθε τυχαία να εκφραστεί με τα στρατιωτικά και ερευνητικά μέσα στην παρούσα χρονική στιγμή. Οι δε διαπραγματευτές τού ιδιωτικού χρέους που εμφανίζουν ως εθνικό επέλεξαν να εμφανίσουν το σκληρό τους πρόσωπο με τις νέες ανθρωποθυσίες προκειμένου να δώσουν το έναυσμα για μια πλουμιστή και πλάνα «επανάσταση» για να αποτραπεί η αναγκαία επανάσταση τού ελληνικού έθνους.

Δεν υπάρχουν εγγυητές πέρα και έξω από τα όρια τής Ελληνικής Φυλής. Να χαλάσουμε τούς χαλαστήδες. Εκείνους που εμφανίστηκαν τιμητές τού λαού, αλλά δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή να εξέλθουν τού ναού τής ψευτοδημοκρατίας και να στρατευτούν στην κεφαλή των ραγιάδων για την απόκτηση τής λευτεριάς τους. Δεν αντέδρασαν στην φίμωση τής ελληνικής φωνής, αφού αυτή η φωνή εκφράζεται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν εξεμάνησαν με την τουρκική προκλητικότητα, αφού τα εθνικά ζητήματα τα έχουν ξεπουλήσει διακομματικά οι «συνταγματικοί». Οι δε προστατευόμενοι λαθρέποικοι χρησιμεύουν ως γέφυρα τόσο για τους ψευτοσυμμάχους όσο και για τούς Τούρκους στα πρότυπα των «τουρκοκυπρίων» τού 1974. Για εισβολές και εκδημοκρατίσεις.

Ο πύργος τής μίζας και τής προδοσίας που λέγεται αστική κοινοβουλευτική «δημοκρατία» δεν είναι η λύση, αλλά το πρόβλημα. Το φυτευτό και κουτσουρεμένο κράτος, ο γυάλινος κόσμος που μάς φόρεσαν για να μάς στενέψουν τα όρια δεν μπορεί να νικήσει τον ελληνικό λαό, το Αληθινό και Ζωντανό Ελληνικό Έθνος. Αυτή η Ιερή Γη είναι κατάφωτη από την φλόγα των πιστών και τραχιά από την γιομάτη πάθος ορμή των Στρατιωτών τής Ελληνικής Φυλής. Και τούς δικούς μας χαλασμούς τούς κάνουμε μονάχα για να σπάσουμε τα σίδερα ξένης φυλακής και για να πάρουμε κοινωνία και εξουσία αποκλειστικά σε χέρια γερά, τίμια και ελληνικά.

Συγκυβέρνηση στον τόπο οπωσδήποτε έχουμε και την επισημοποιούμε επάνω στα ερείπια τής απερχόμενης νεοταξικής «συνταγματικής» κατοχής. Είναι η συγκυβέρνηση Λαϊκού Εθνικισμού, Ελληνικού Στρατού και Ελληνικού Λαού. Στο μέγαρο τής βασιλίσσης Σοφίας στέμμα φορεί η Πατρίδα. Στα προσκυνήματα ορθοδοξία υμνείται και υμνεί Θεό, Αγίους και Μεγάλη Ελλάδα. Διεφθαρμένοι και γυρολόγοι ένα κουβάρι πάνω στους Βαρβάρους θα σταλούν πεσκέσι. Και όλοι τους στον αγύριστο.

Ούτε κομματοκρατία ούτε ξενοκρατία. Η χρυσή αυγή τού ελληνισμού διαβαίνει στην ενότητα αποφασισμένων Ελλήνων να καθαρίσουν το οικόπεδο και να μεγαλώσουν την αυλή τής Φυλής μας. Εθνοκρατία είναι το δικό μας πολίτευμα. Κράτος δυνατό, μεγάλο και ελληνικό, με Έλληνες πολλούς και λεύτερους είναι η αποστολή και το στρατηγικό μας σχέδιο. Οι γραφές μας πράξεις επαναστατικές.

Ιδρώτας τίμιος και αιμάτινο ποτάμι ξορκίζουν το άδικο και ανοίγουν το δρόμο στην εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Το Τάμα τού Έθνους μάς οδηγεί κι όχι οι δουλείες των αντίχριστων. Ένα και αδιαίρετο Σώμα Ελλήνων. Από την λευτεριά στην κορυφή τής οικουμένης. Σκάψιμο και ανθοβόλημα κοινωνίας ελληνικής. Στράτευμα Ελλάδος Φυσικής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet