Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ....ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Μπορεί και η προηγούμενη κυβέρνηση να μας τσάκισε, αλλά το… αριστερό πήδημα έχει άλλη γλύκα.
www.peter33.com
Τη δεκαετία του ’60, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου ή «Γέρος της Δημοκρατίας», έγινε στο Καστρί μια συγκέντρωση από μαίες οι οποίες πήγαν κάτω από το σπίτι του και φώναζαν ρυθμικά: Γάμα Παπανδρέου, Γάμα Παπανδρέου». Προφανώς αποθέωναν τον πρωθυπουργό, αλλά όταν το άκουσε αυτό ο Γεώργιος Παπανδρέου γύρισε και είπε με το χιούμορ που τον διέκρινε: «Μα το υπεσχέθημεν και αυτό;» Και όλοι έσκασαν στα γέλια.
Πενήντα χρόνια μετά ο Αλέξης Τσίπας είπε να τον μιμηθεί και να κάνει φθηνό χιούμορ από το νησί των Ιπποτών λέγοντας: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, θα το ζήσουμε με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».
Από κάτω καμιά 300αριά χειροκροτητές πανηγύριζαν για το ευφυολόγημα του μεγάλου αρχηγού που ούτε στο δαχτυλάκι του Γ. Παπανδρέου δεν φτάνει, όχι μόνο στο πολιτικό μπόι αλλά και στο χιούμορ.
Λοιπόν, του Αλέξη το πήδημα θα το ζήσουμε από την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, όπως μας απειλεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρουμε τι εννοούσε, ίσως να κυριολεκτούσε, ίσως να μας προετοίμαζε γι’ αυτά που θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια αν όλοι αυτοί γίνουν κυβέρνηση και ο είρων Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός. Αν το φθηνό χιούμορ του εκφράζει και το ποιόν του τότε είμαστε σίγουροι για όσα θα δούμε. Άλλωστε, όπως λένε οι πηγές της Κουμουνδούρου, ο ίδιος ο Τσίπρας ήταν αυτός που επέβαλε στα ψηφοδέλτια του κόμματος τη Ραχήλ Μακρή ή αλλιώς τον… Γουτεμβέργιο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ανέλαβε την εκτυπωτική μηχανή του κόμματος.
Αν αυτά όλα τα συνδυάσουμε με το ότι δε βρήκε ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας για τον ανεκδιήγητο Κ. Αρβανίτη που έβρισε τον πρωθυπουργό τότε η εικόνα του Τσίπρα συμπληρώνεται. Όσοι τον ψηφίσετε λοιπόν, μην κλάψετε αργότερα από το… πήδημα του Αλέξη. Μπορεί και η προηγούμενη κυβέρνηση να μας τσάκισε, αλλά το… αριστερό πήδημα έχει άλλη γλύκα.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet