Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ...ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Πριν τις εκλογές σας γράφαμε ότι δεν αναγνωρίζεται λάθος όταν απομακρύνεται κάποιος από το ταμείο ή από την κάλπη. Οπότε αγαπητοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνατε και ψηφίσατε την ελπίδα που έρχεται.

Όπως όλα δείχνουν η διαπραγμάτευση γίνεται σε καλύτερο κλίμα και με διάθεση να τα βρουν οι δύο πλευρές. Αν και είναι δύσκολο να υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα και πιθανότατα οδηγούμαστε σε έκτακτο Eurogroup στις 20 του μηνός, δύο μέρες δηλαδή πριν από τις Απόκριες όπου όλοι μασκαρεύονται για να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι.
Για παράδειγμα, ένας σοβαρός διευθυντής μιας εταιρείας μπορεί να ντυθεί κολομπίνα ή μια πόρνη μπορεί να βάλει τα ρούχα της νοικοκυράς για να ζήσει μια μέρα το όνειρό της.
Ένα πασιφιστής παίρνει και κανένα καουμπόικο πιστολάκι την ερχόμενη Κυριακή και ρίχνει καμιά στον αέρα ενώ ένας άθεος ντύνεται με ράσα και κάνει τον παπά.
Κάπως έτσι και οι μασκαράδες του ΣΥΡΙΖΑ θα ντυθούν… μνημονιακοί. Μη γελιέστε, όμως, δεν θα είναι μόνο για μια μέρα. Θα τους φάμε στα μούτρα για καιρό. Από μέσα με αμπέχονο εκστρατείας και απ’ έξω με κοστουμάκι με ποσέτ στο τσεπάκι.
Η συμφωνία, αν δεν στραβώσει τίποτε με κανένα απίθανο Βαρουφάκη, θα κλείσει εκεί γύρω στις Απόκριες για να ξεκινήσει και η… Σαρακοστή της ελληνικής κοινωνίας. Όμως, μην ανησυχείτε αγαπητοί πολίτες. Οι φόροι θα είναι «αριστεροί » και δεν θα τσούζουν τόσο πολύ.
Όμως το σίγουρο είναι ότι έρχεται η ώρα του ταμείου και εμείς δεν θα το γλιτώσουμε. Τα μασκαριλίκια που στήνουν στο Μέγαρο Μαξίμου για να φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή είναι πολλά.
Για παράδειγμα στο Μνημόνιο θα μπει η μάσκα του «κοινωνικού συμβολαίου». Οι διαπραγματεύσεις θα λέγονται πλέον «αλληλοενημέρωση» όπως μας ανακοίνωσε ο υπουργός Φλαμπουράρης με το εξοχικό στην Αίγινα που παραθερίζει ο Τσίπρας.
Η τρόικα θα βάλει μάσκα «ευρωπαϊκοί θεσμοί» κι εμείς δεν θα λέμε «έρχεται η τρόικα» και θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας. Θα λέμε «έρχονται οι θεσμοί» και θα φουσκώνουμε από περηφάνια για την αντίσταση κατά των Γερμανών και για τον νέο Άρη Βελουχιώτη ενωμένο με τον Ν. Ζέρβα, τον Αλέξη Τσίπρα δηλαδή.
Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε κωλόχαρτο για να κάνουμε τη δουλειά μας, εκτός ίσως από εκείνους που θα φάνε την κεραμίδα στο κεφάλι και δεν θα έχουν ούτε για τα βασικά. Αλλά είπαμε: Οι μασκαράδες της Αριστεράς διαφέρουν από τους άλλους.
Κι όταν κλείσει η συμφωνία του… 70% - 30% νέο μνημόνιο και ελληνικές προτάσεις αντίστοιχα θα έρθει ο Βαρουφάκης θριαμβευτής και θα ρίξουμε τα τείχη της Αθήνας να τον υποδεχθούμε.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο που ο κόσμος θα ξεφαντώνει ντυμένος μασκαράς οι δικοί μας μασκαράδες της κυβέρνησης θα ξεφαντώνουν για την ιστορική συμφωνία που έκλεισαν. Άσχετα αν ο ΕΝΦΙΑ που έριξε τον Σαμαρά θα λέγεται ΦΜΑΠ και η θείτσα στο χωριό που έβριζε τη ΝΔ γιατί πλήρωσε 20 ευρώ για το κοτέτσι, θα το ξαναπληρώσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πρώτες ενδείξεις για τη Σαρακοστή που έρχεται φάνηκαν στον ορίζοντα. Τα ταμεία έχουν αδειάσει, έχουμε ταμειακά αποθέματα για 40 μέρες, η Βαλαβάνη μας ικετεύει να τρέξουμε να πληρώσουμε και ετοιμάζει και το νέο χαράτσι στα ακίνητα. Καημένε κόσμε που νόμιζες ότι ο Τσίπρας το εννοεί όταν λέει «ΕΝΦΙΑ τέλος». Σε γελάσανε κι ας διαβάζεις τις δημοσκοπήσεις που αποθεώνουν την κυβέρνηση της ψεκασμένης Αριστεράς. Αυτοί που έφτυναν την Κουμουνδούρου τώρα γλείφουν για ένα ξεροκόμματο και θα κάνουν ότι μπορούν να για δώσουν στήριγμα στον Αλέξη. Για να δούμε όμως όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής πόσο η διαπλοκή θα συνεχίσει να στηρίζει.
Οι κολομπίνες της κυβέρνησης λοιπόν είναι εδώ και ετοιμάζονται για την εφαρμογή του νέου προγράμματος που δεν είναι μνημόνιο και αυτοί δεν είναι μνημονιακοί. Όχι τέτοιες ευτελείς λέξεις, οι αριστεροί είναι «προγραμματικοί» ή «συμβολαιακοί». Χειροκροτήστε τους μόλις κλείσουν τους λογαριασμούς τους με τους δανειστές, ή μάλλον μόλις τους ανοίξουν για τα καλά.
Πριν τις εκλογές σας γράφαμε ότι δεν αναγνωρίζεται λάθος όταν απομακρύνεται κάποιος από το ταμείο ή από την κάλπη. Οπότε αγαπητοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνατε και ψηφίσατε την ελπίδα που έρχεται. Την… ελ-πήδα που φτάνει να δούμε πώς θα την καβατζάρετε κι εσείς κι εμείς μαζί.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet