Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

¨ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ¨

Είναι προφανές ότι το άγχος του πρωθυπουργού είναι να αναζητήσει φαντάσματα στην αντιπολίτευση για να φοβηθούν και να σωπάσουν οι δικοί του που θέλουν ρήξη με την ευρωζώνη.

«Χτυπάει τη νύφη για να ακούει η πεθερά». Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι στην κίνηση Τσίπρα να προκαλέσει μια συζήτηση στη βουλή πιστό αντίγραφο του είδους της διαπραγμάτευσης που διεξάγει με την τρόικα. Λόγια, λόγια, λόγια για να κρύψει την πλήρη αποτυχία της στρατηγικής του που υποσχόταν ευρώ χωρίς λιτότητα και χωρίς καμία θυσία.
Είναι προφανές ότι το άγχος του πρωθυπουργού είναι να αναζητήσει φαντάσματα στην αντιπολίτευση για να φοβηθούν και να σωπάσουν οι δικοί του που θέλουν ρήξη με την ευρωζώνη. Ο Τσίπρας πλέον έχει το μεγάλο πρόβλημα να πείσει ότι δήθεν δεν αποδέχτηκε το μνημόνιο και το email Χαρδούβελη που τόσο ξόρκιζε. Απευθυνόταν στην αντιπολίτευση αλλά ο στόχος του ήταν οι δικοί του βουλευτές και στελέχη που έχουν καταψηφίσει στα κομματικά τους όργανα την απόφαση του Eurogroup, ενώ πλέον αρχίζουν να προβληματίζονται και οι ψηφοφόροι του.
Ουσιαστικά ο Τσίπρας εφαρμόζει τη συνταγή της απειλής του εξωτερικού εχθρού για να ελέγξει το κόμμα του. Η παρουσία του στη βουλή το βράδυ της Δευτέρας ήταν αποκαλυπτική της αμηχανίας του. Μεγάλα λόγια αλλά για την ταμπακέρα τίποτα. Άκρα του τάφου σιωπή. Και είναι τόσο δύσκολη η θέση του που παίζει στα όρια του ατυχήματος τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση επειδή δεν μπορεί να αντέξει τη στροφή στο ρεαλισμό ο όλος ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet