Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ...

H Σαουδική Αραβία επικεντρώνεται στο να πολεμήσει του μαχητές Χούτι στην Υεμένη διεξάγοντας αεροπορικούς ...
βομβαρδισμούς και δεν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να αναπτύξει χερσαία στρατεύματα, δήλωσε ο πρεσβευτής της χώρας στις ΗΠΑ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.


«Δεν έχουμε λάβει απόφαση να στείλουμε χερσαίες δυνάμεις» επισήμανε ο Άντελ αλ Τζουμπέιρ στην εκπομπή Meet The Press.

«Μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια επιχείρηση της πολεμικής αεροπορίας. Έχουμε εισηγηθεί αυτό το σχέδιο και εκτελούμε αυτό το σχέδιο» τόνισε ο ίδιος.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Υεμένης εξάλλου απέκλεισε σήμερα κάθε διάλογο με τους σιίτες αντάρτες Χούτι μέχρι εκείνοι να παραδοθούν κι ενώ συνεχίζεται η αεροπορική εκστρατεία του συνασπισμού υπό τη Σαουδική Αραβία.

Δεν θα υπάρχουν «διαπραγματεύσεις ούτε διάλογος, όσο η νόμιμη κυβέρνηση δεν επανακτήσει τον έλεγχο όλης της επικράτειας της Υεμένης» επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ριάντ Γιασίν από το Σαρμ Ελ Σέιχ, όπου είχε συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου.

Αφού έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά, οι Χούτι συνεχίζουν την προέλασή του προς το Άντεν, τη μεγαλύτερη πόλη στη νότια Υεμένη και έδρα του προέδρου της χώρας Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι.

«Προκειμένου να υπάρξει ένας διάλογος με τους Χούτι, πρέπει καταρχάς να παραδώσουν τα όπλα τους και να επιστρέψουν τα όπλα που πήραν από τις αποθήκες του στρατού» προσέθεσε ο Γιασίν. 

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet