Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ...

Θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ολετήρας της πατρίδας

(Ανανεωμένο) Όμηρος της αυταρέσκειάς του και του άκρατου πολιτικού τυχοδιωκτισμού του είναι ο Αλέξης Τσίπρας και το αποδεικνύει με την απόφασή του να πάει σε εκλογές. Αποδεικνύοντας επίσης ότι οδηγεί τη χώρα κάθε φορά στα άκρα, στα αδιέξοδα και έπειτα αποφασίζει.
Αφού κατάστρεψε την οικονομία επί έξι μήνες διαπραγμάτευσης και την έφτασε στα όρια της χρεοκοπίας αποφάσισε να κάνει στροφή και να σώσει την παρτίδα και την πάρτη του την τελευταία στιγμή.
Τώρα, αφού έφτασε στα όρια το κόμμα του, διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι είναι στα κάγκελα, αποφασίζει εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου αδιαφορώντας για την οικονομία και την κοινωνία. Δείτε μόνο το Χρηματιστήριο το οποίο μέχρι να συνέλθει από το σοκ των capital controls έρχεται η προεκλογική περίοδος και τα διαλύει όλα. Δεν υπάρχουν μετοχές, δεν υπάρχουν αξίες και επιχειρήσεις.
Τι κι αν ο επιχειρηματικός κόσμος έκανε έκκληση για ηρεμία, ο Τσίπρας τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα γίνουν απολύσεις, αν θα μπουν λουκέτα, αν η οικονομία θα παγώσει και αν θα χαθούν 2-3 δισ. ευρώ ακόμη. Αδιαφορεί για την πατρίδα του την ώρα που το μεταναστευτικό έχει γίνει τέρας που κατατρώει την κοινωνία. Δεν τον νοιάζει τίποτε, είναι εγκληματίας και πρέπει να τιμωρηθεί γι' αυτό.
Ας αναρωτηθούμε όλοι γιατί κάνει εκλογές ο πρωθυπουργός. Ένας είναι ο λόγος: Είναι εκλογές... Λαφαζάνη, τις κάνει για να ξεκαθαρίσει το κόμμα του και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν υπάρχει κανείς εθνικός λόγος για να προκαλέσει εθνικές εκλογές. Και δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα με τις κάλπες. Κατ' αρχάς ποιος μας λέει ότι δεν θα ζήσουμε ημέρες Ιουνίου 2012; Αν ο Τσίπρας δεν πάρει αυτοδυναμία και αρχίσει τις επαφές για κυβέρνησης συνεργασίας και δεν τελεσφορήσουν τι θα γίνει; Θα ξανακάνουμε εκλογές τον Οκτώβριο; Αντέχει η οικονομία την πολιτική αβεβαιότητα; Και κυρίως: Αντέχει η χώρα την ενίσχυση των άκρων, αυτών που θέλουν την Ελλάδα απομονωμένη, όπως η Χρυσή Αυγή, ο Λαφαζάνης και οι Ανταρσίες;
Ο κ. Τσίπρας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στα άκρα του πολιτικού φάσματος αλλά κάνει κάτι ακόμη χειρότερο. Ενισχύει το κόμμα της δραχμής και το λόμπι των επιχειρηματιών που κρύβεται πίσω από αυτό. Με γεωμετρική ταχύτητα η οικονομία οδηγείται σε χρεοκοπία εντός ευρώ και συντεταγμένα. Γιατί μπορεί να έδωσαν 13 δισ. οι ξένοι αλλά αν δουν ότι βάζουμε μόνοι μας το κεφάλι στη λαιμητόμο γιατί να μας ξαναδανείσουν; Θα μας αφήσουν στο χάλι μας, να παρακαλάμε να γυρίσουμε στη δραχμή. Αυτό ακριβώς θα γίνει. Η Ελλάδα θα διολισθαίνει στο εθνικό νόμισμα αφού πρώτα έχει χάσει τα πάντα. Και το πρόγραμμα του Ντράγκι, και τα λεφτά του Γιούνκερ για την ανάπτυξη.
Μόνη ελπίδα; Να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και να δώσει μια εντολή για τον σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης που θα βάζει πάνω από όλους κι από όλα τις τύχες της Ελλάδας. Ει δυνατόν χωρίς τον Τσίπρα που είναι σίγουρο ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ολετήρας της πατρίδας.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet