Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Βρέθηκε ποιος πουλά τα TOYOTA στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ
Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ έδωσε πληροφορίες στην κυβέρνηση της Βαγδάτης σχετικά με τον επικεφαλής του κυκλώματος στη χώρα που προμηθεύει το Ισλαμικό Κράτος με αυτοκίνητα TOYOTA.
Σύμφωνα με εφημερίδες της Σαουδικής Αραβίας, ο πρέσβης Στιούαρτ Τζόουνς έδωσε λεπτομερείς πληροφορίες στον Ιρακινό πρωθυπουργό Χάιντερ Αλ Αμπάντι, τις οποίες τώρα καλούνται να ερευνήσουν με τη σειρά τους οι ιρακινές Αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο επικεφαλής του κυκλώματος που προμήθευε το Ισλαμικό Κράτος με οχήματα TOYOTA, και πληρωνόταν την αξία τους σε πετρέλαιο, είναι ένας κουρδικής καταγωγής Ιρακινός.
Σύμφωνα με το κουρδικό σάιτ BasNews, ένας τζιχαντιστής εμίρης, που συνελήφθη από τους Πεσμεργκά και τους Αμερικανούς κομάντο κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επιχείρησης απελευθέρωσης κρατούμενων των τζιχαντιστών την προηγούμενη εβδομάδα, είναι το «πουλάκι» που κελάηδησε στην ανάκριση και αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες για τον επικεφαλής του κυκλώματος με τα TOYOTA.
Παράλληλα, η αντιτρομοκρατική των ΗΠΑ ζήτησε από την TOYOTA να πουν πόσα περίπου οχήματα κατασκευής τους υπολογίζουν ότι έχουν περιέλθει στο Ισλαμικό Κράτος.
Στα περισσότερα βίντεο των τζιχαντιστών, τους βλέπουμε να μεταφέρονται με ολοκαίνουργια αγροτικά TOYOTA, σε πολλά από τα οποία έχουν τοποθετήσει οπλοπολυβόλα όπλα ή αντιαρματικά στις καρότσες τους.
http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet