Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ISIS...

tromaktiko.jpg
Ενας Ολλανδός ο οποίος ισχυρίζεται...ότι μάχεται με τον ISIS στη Συρία, καταγράφει πλήρως τη ζωή του στο λογαριασμό του στο Tumblr και απαντά και σε ερωτήσεις άλλων μελών του δικτύου...
  Ο Ολλανδός Ισραήλ Γιλμάζ, τουρκικής καταγωγής, εγκατέλειψε την καριέρα του στο βασιλικό στρατό της Ολλανδίας το 2013 για να ενταχθεί στους ισλαμιστές αντάρτες που μάχονταν για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Αλ Ασαντ στη Συρία.    Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ενταχθεί στους κόλπους του ISIS είπε: «Ολοι είναι εναντίον του πολέμου μέχρι να δουν τους δικούς τους ανθρώπους να σφάζονται σαν ζώα. Δεν είμαι μόνο χαρούμενος, αλλά αισθάνομαι και ευλογημένος που έχουν την τιμή να είμαι εδώ, στο Ισλαμικό Κράτος».   Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει νωρίτερα φέτος ο Ολλανδός τζιχαντιστής ανέφερε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ξαναγυρίσει σπίτι του για να κάνει τρομοκρατικές επιθέσεις. «Θα γυρνούσα μόνο για φάω, ίσως σούσι και για να δώσω στη μητέρα μου μια ζεστή αγκαλιά», είχε πει χαρακτηριστικά.   Την Παρασκευή, ωστόσο, απαντώντας στην ερώτηση των New York Times, ο Γιλμάζ υπερασπίστηκε τις επιθέσεις στο Παρίσι, χαρακτηρίζοντάς της μια δίκαιη απάντηση στο βομβαρδισμό του Ισλαμικού Κράτους από τη γαλλική πολεμική αεροπορία.   Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε δώσει παρόμοια επιχειρήματα σε άλλους χρήστες του Tumblr, αποκαλώντας τις επιθέσεις στο Παρίσι από τους ισλαμιστές «δίκαιο παιχνίδι», καθώς, όπως είπε, «έχω χάσει το λογαριασμό των νοσοκομείων, των αγορών και των τζαμιών που βομβαρδίστηκαν από τους εχθρούς του Ισλάμ».   Δεν παρέλειψε ακόμη να πει ότι η βομβιστική επίθεση στην Τουρκία ήταν μια συνωμοσία με στόχο να αμαυρωθεί η εικόνα του ισλαμικού κράτους.
 Τον περασμένο μήνα, απαντώτας σε ερώτηση των Times γιατί συμμετείχε στο Ισλαμικό κράτος, αφού στο παρελθόν κρατούσε αποστάσεις, εκείνος είχε απαντήσει: «Γιατί κανένας άλλος δεν εφαρμόζει τη Σαρία όσο το δυνατόν πληρέστερα; Ποια άλλη ομάδα φροντίζει πληρέστερα για όσα θέματα απασχολούν τους πολίτες; Καμία άλλη ομάδα, παρά μόνο το Ισλαμικό Κράτος. Ηταν απλά θέμα χρόνου να είναι σε θέση να κυβερνήσει και να εφαρμόσει τη Σαρία σε μεγάλη κλίμακα, να προστατεύσει τους μουσουλμάνους, τον πλούτο, την υγεία και τη θρησκεία τους».   Αλλα μέλη του δικτύου ζητούσαν από τον Γιλμάζ περαιτέρω λεπτομέρειες για τη ζωή του και ορισμένοι  κάποιες τεχνικές και θρησκευτικές πτυχές για τις επιθέσεις που κάνει το ISIS.  Απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν του λείπει η μητέρα του ο Γιλμάζ απάντησε: «Μερικές φορές, ναι».    Κάποιος άλλον τον ρώτησε: «Εχω ακούσει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιείται προϊόντα της Aple, iPhone κτλ». «Αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να πουλήσω το iPhonε της συζύγου μου», απάντησε ο μαχητής του ISIS.   Ακόμη, ο Ολλανδός που ισχυρίζεται ότι έχει ενταχθεί στο ISIS εκφράει στο Tumblr και τις αποτρόπαιες απόψεις που έχουν και όλοι οι τζιχαντιστές για τους γκέι αλλά και για τις σκλάβες του σεξ. Για τους ομοφυλόφιλους τόνισε ότι «τους αξίζει να τους πετάξουν από ένα ψηλό κτίριο», ενώ υπερασπίστηκε την πρακτική να παίρνουν τις γυναίκες Yazidi ως «λάφυρα πολέμου».    Μεταξύ άλλων, ο Γιλμάζ ανεβάζει και φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στο χαλιφάτο, συμπεριλαμβανομένου φωτογραφιών του γιου του και εικόνες που δείχνουν μαχητές του ISIS αγκαλιά με γάτες.
m.jpg


o.jpg

r.jpg 
http://tsekouratoi17.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet