Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

ΛΕΥΚΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (1)
Την περασμένη εβδομάδα, παρουσίασε κάποιος δημοσιογράφος στην Αμερική σε ένα ακροατήριο φοιτητών μια «άποψη» για το κλασικό παραδοσιακό τραγούδι των Χριστουγέννων, το «White Christmas», «Λευκά Χριστούγεννα» του Bing Crosby,
προτρέποντας τους να διαμαρτυρηθούν για να σταματήσει να παίζει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς επειδή το άσπρο εστιάζεται μόνο στο «Λευκό» και αυτο καθιστά το τραγούδι… σαφώς ρατσιστικό διότι περιορίζεται και αγνοεί εντελώς το μαύρο χρώμα!
Οι φοιτητές πείστηκαν να πάρουν θέση και να κατακρίνουν αυτό το τραγούδι του του Crosby’s σαν ρατσιστικό.
Με αυτό το «πείραμα» ο δημοσιογράφος ήθελε να δείξει πώς με ένα απλό παραδοσιακό τραγούδι που το ακούμε επί πολλές δεκαετίες με λίγο «κόλπο» μπορείς να επηρεάσει τους άλλους και να τους βάλει να πιστέψουν ότι το τραγούδι είναι ρατσιστικό. Δηλαδή να κάνεις τα… «πρόβατα» να πιστέψουν ότι το τραγούδι είναι ρατσιστικό.
Έτσι θα γίνεται με όλα τα πράγματα. Θα μας επηρεάζουν κατά το δοκούν και το κάνουν ήδη καθημερινά διαστρεβλώνοντας κάθε παραδοσιακή έννοια προς δόξα της Νέας Τάξης που δεν θέλει πρόσωπα, αλλά άβουλες μονάδες που άγονται και φέρονται από την καθημερινή πλύση εγκέφαλου.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet