Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η χειρότερη χρονιά της μεταπολίτευσης, μία λέξη χαρακτηρίζει την εικόνα της χώρας. ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Ένα απέραντο φρενοκομείο που έλεγε και ο Κ. Καραμανλής... ο κανονικός εννοούμε. Για τα τη Νέας Δημοκρατίας ας μην πούμε περισσότερα. Εκεί πάνε φιρί – φιρί να διαλύσουν το μαγαζί ή στην καλύτερη να το συρρικνώσουν.
Σε όλη τη χώρα, στην κοινωνία, την οικονομία, το πολιτικό σύστημα επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο. Χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονται στις τράπεζες για να πληρώσουν ό,τι μπορούν ή στα δικαστήρια για να περισώσουν τα σπίτια τους από τα... αριστερά κοράκια που κάνουν βόλτες πάνω από την Ελλάδα. Όλα αυτά επί... αριστερής κυβέρνησης, αλλά έχει κι άλλα.
Όπως για παράδειγμα ότι στα μουλωχτά ο Τσίπρας πέρασε διάταξη που αυξάνει την ποινή για παρακώλυση συγκοινωνιών από 3 μήνες σε ένα χρόνο ή σε τρία υπό προϋποθέσεις κι αν η παρακώλυση είναι διαρκείας. Τι εννοεί ο ποιητής; Τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας; Τα μπλόκα στις εθνικές οδούς ή τα κλειστά διόδια από το «κίνημα δεν πληρώνω»; Μπράβο η πρώτη φορά αριστερά!
Αμ το πολιτικό σύστημα που κρέμεται από τον Βασίλη Λεβέντη; Κάθε μέρα πετάει και από μια «βόμβα» και θέτει εαυτόν ρυθμιστή της χώρας. Μπράβο Αλέξη που έκανες τον «πιτσαδόρο» τον πιο... σοβαρό πολιτικό αυτής της χώρας.
Στο ασφαλιστικό τι να πει κανείς. Ο Τσίπρας λέει όχι στη μείωση των κύριων συντάξεων αλλά τα νούμερα δε βγαίνουν και ποιος θα πληρώσει; Τα κορόιδα με νέους φόρους και οι εργαζόμενοι αφού θα αυξηθούν οι εισφορές τους. Μπράβο Αλέξη, η αναδιανομή του πλούτου πέτυχε.
Βεβαίως, όταν βλέπει κανείς ότι από πέρυσι τον Δεκέμβριο μέχρι τον περασμένο Ιούλιο έφυγαν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ 42 δισ. ευρώ από τις τράπεζες μπορεί να φωνάξει με αγαλλίαση. Μπράβο στην αριστερά. Διέλυσε τον καπιταλισμό εκ των έσω... Ήρωας ο Βαρουφάκης που έκλεισε τις τράπεζες με χορηγό τον Αλέξη... Και μερικά ξένα funds βεβαίως που θα κάνουν πάρτι στην αγορά.
Βεβαίως επειδή λεφτά υπάρχουν στην πρώτη φορά αριστερά αποφασίστηκε να διατεθεί το ευτελές ποσό των 100 και πλέον χιλιάδων ευρώ ως αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές. Είδες ο αριστερός υπουργός πώς πονάει την... εργατιά της Βουλής; Άλλο που θα πρέπει να κόψει το 200άρι που παίρνουν οι κακόμοιροι οι... άλλοι συνταξιούχοι. Ο Κατρούγκαλος που ξεκίνησε και από το ΚΚΕ κάτι θα ξέρει παραπάνω.
Μην ξεχάσουμε στην παράνοια της χώρας τον ακομβίωτο στρατηγό και τα στρατιωτικά... Λύκεια του.
Και βεβαίως μην ξεχάσουμε τον Φίλη, τον κολοσσό της δημοσιογραφίας που θα τα αλλάξει όλα στην Παιδεία, θα κάνει 14 χρόνια υποχρεωτικά, θα προσλάβει καμιά 100στή χιλιάδες εκπαιδευτικούς, θα αλλάξει το μάθημα των Θρησκευτικών, θα διδάσκει την ιστορία όπως της πρέπει, δηλαδή αριστερά και χωρίς εθνικές αναφορές. Ας τα κάνει όλα αυτά αλλά πρώτα ας αγοράσει κανένα πουκαμισάκι καθαρό. Ντροπή να εμφανίζεται έτσι όπως εμφανίζεται.
Εξαφανισμένος είναι όμως ο αρχηγός της αριστερής μπάντας ή καλύτερα μιας και μιλάμε για φρενοκομείο, ο... Τζακ Νίκολσον με το γνωστό τρελό του ύφος. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαθεί το παλιόπαιδο. Δεν παίρνει μέρος στις συσκέψεις, δεν δέχεται κόσμο. Ξεκουράζεται γιατί έπηξε τους τελευταίους μήνες.
Λέτε να κάνει κι αυτός ινκόγνιτο διακοπές στο Καπαόνικ ντυμένος.. σκιέρ και παρέα με τον Κώστα και τον Ευριπίδη; Πρώτη φορά αριστερά (και δεξιά μαζί). 
http://www.antinews.gr