Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μοσχα
Στη ρωσική πρωτεύουσα, την Μόσχα, σήμερα Δευτέρα η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που περπατούσε με το κεφάλι ενός παιδιού στα χέρια της.
Στις εικόνες του βίντεο θα δείτε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να φωνάζει μπροστά από την είσοδο ενός σταθμού του μετρό. Η γυναίκα συνελήφθη από έναν αστυνομικό.
Σύμφωνα με το Sputnik, η γυναίκα είναι πιθανότατα η μπέιμπι σίτερ του θύματος. Επίσης θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία, και την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του παιδιού.

http://iwowapp.weebly.com/

Η ρωσική κρατική τηλεόραση Σπούτνικ αναφέρει ότι το σώμα του παιδιού βρέθηκε στο διαμέρισμα των γονέων. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν τέσσερα άτομα.
Η κρατούμενη, σύμφωνα με το Sputnik είναι μια 38-χρονη γυναίκα. Πρέπει να ήταν η μπέιμπι σίτερ του παιδιού τον περασμένο χρόνο. Σύμφωνα με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, Russia Today η γυναίκα απείλησε να ανατιναχθεί.
Οι εικόνες αυτές είναι μια μελλοντική πραγματικότητα που έρχεται και σε εμάς…ίσως δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τι παιχνίδια παίζει η Σιών εναντίον μας και δεν θέλουμε να την κοιτάξουμε κατάματα.
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet