Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ISIS!

Στην Ελλαδα σχεδιαστηκαν οι επιθεσεις των Βρυξελλων!
Παγκόσμιο σοκ από τις εκτιμήσεις της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


Το πιο άγριο προσωπό της οι τρομοκράτες του ISIS ετοιμάζονται να το δείξουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν πηγές της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia, o Χαλίντ ελ Μπακράουι, ο καμικάζι στο μετρό των Βρυξελλών  είχε περάσει από την Ιταλία στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015. Συγκεκριμένα, στις 23 Ιουλίου 2015, σύμφωνα με το δίκτυο Sky Italia, έφτασε στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης Τρεβίζο με πτήση της εταιρίας Ryanair, προερχόμενος από τις Βρυξέλλες. Την επομένη, στις 6 το πρωί, επιβιβάσθηκε από το αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας σε πτήση Volotea με προορισμό την Αθήνα.
Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, χρησιμοποίησε βελγική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica υπενθυμίζει ότι λίγες ημέρες αργότερα, τον Αύγουστο του 2015, και ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα στις Βρυξέλλες, πέρασε από την Ιταλία, από το λιμάνι του Μπάρι, με προορισμό την Πάτρα.
Ωστόσο οι Ιταλοί δημοσιογράφοι στη συνέχεια του ρεπορτάζ προχωρούν σε παντελώς αβάσιμες εικασίες, θέτοντας την Ελλάδα στο στόχαστρο, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών μπορεί να σχεδιάστηκαν ακριβώς το καλοκαίρι του 2015-αναφέρει το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”.
Την ίδια στιγμή όμως ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ένας από τους στόχους των τρομοκρατών του ISIS είναι το ιστορικότερο μνημείο του Ελληνικού Πολιτισμού το οποίο σεβάστηκαν σχεδόν όλοι οι κατακτητές. Προκαλεί σοκ το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δημοσιευμάτων που μάς εμπλέκουν με τους τρομοκράτες τους ISIS. Πρόσφατα  ο γερμανός ειδικός σε θέματα ασφαλείας Γιόαχιμ Κράουζε μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk ανέφερε ότι η Ελλάδα και το Βέλγιο είναι οι αδύναμοι κρίκοι στην υπόθεση της Τρομοκρατίας.
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet