Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ

Το πολιτικό σύστημα, το ψευτορωμέϊκο δηλαδή που κυβερνάει προσωρινά την σκλαβωμένη πατρίδα μου πνέει τα λοίσθια. Το τέλος του, δόξα τω Θεώ, έχει έρθει.
Έδωσε γη και ύδωρ για να ζήσει επάνω στα ερείπια τής Ιερής Ελλάδος. Οι σταυρωτήδες εντολείς του ζητούν άμεσα τον θάνατο τής Ελληνικής Φυλής κατά τα μνημονιακώς συμφωνηθέντα. Και η Ελληνική Φυλή θα κεράσει τον θάνατο στους δολοφόνους της, αποδεικνύοντας τον χαρακτήρα Ζωντανού Έθνους.

Ψάχνουν τα κομματικά ρετάλια τής αστικής δημοκρατίας στήριγμα το ένα στο άλλο. Πριμοδοτούν εαυτούς για το ποιος έδωσε περισσότερο χώρο στην ξενοκρατία και βαυκαλίζονται αλλήλως ότι στήριξαν τα κατ’ αυτούς χρειαζούμενα για το καλό μιας Ελλάδος που δεν θα έχει όμως Έλληνες μήτε στην κοινωνία μήτε στην εξουσία. Γεμίζουν την Πατρίδα με αποθηκευτικούς χώρους λαθροπροσφύγων ακόμη και στα ακριτικά και διεκδικούμενα από τούς εχθρούς μας μετερίζια, αρπάζουν λαϊκό ιδρώτα, αφήνουν Έλληνες να πεθαίνουν, πουλάνε την Πατρίδα Ηρώων και Αγίων στον διάβολο που ανήκουν. Αλλά μια νέα Εθνοκρατία και το Ελληνικό Αίμα θα ξεσχίσουν την νεοταξική τυραννία.

Έγραψε τις προάλλες στην εφημερίδα Καθημερινή ο καθηγητής Χ. Γιανναράς ένα άρθρο για την έως τώρα ανέκφραστη έκρηξη τού ελληνικού λαού και την αναμενόμενη εκδήλωση αυτής. Ο κύριος καθηγητής ανέφερε την παροχή τής λαϊκής ψήφου σε όλα τα κόμματα τής καθεστηκυίας τάξεως και τούς συνδυασμούς αυτών μέσα από τα έως σήμερα κυβερνητικά σχήματα με ολέθρια αποτελέσματα. Πρόκειται για τούς βοσκούς των ελληνικών αμνών που ανέλαβαν να οδηγήσουν το ποίμνιο στο βοσκοτόπι και το χόρτασμα, αλλά εν τέλει απεδείχθησαν προβατόσχημοι λύκοι που κατέφαγαν τα σωθικά τής Φυλής μας.

Ο Χ. Γιανναράς έκαμε μια αναδρομή στα ρουσφέτια, στα ευρωπαϊκά «στηρίγματα», στο δήθεν σωτηριώδες ευρώ, στην χλιδή των εκφραστών τού συστήματος, στα κλεμμένα όνειρα και τον πόνο τού λαού. Αναφέρθηκε στην διάψευση των προσδοκιών των Ελλήνων. Θα έπρεπε όμως να αναφερθεί στην φύση και τον χαρακτήρα τού καθεστώτος που είναι η χλιδή, το ρουσφέτι και ο δωσιλογισμός ως κατευθυντήρια ιδέα και όχι ως λάθος. Με μια λέξη ο ανθελληνισμός. Η δε αποστολή του, ο λόγος τής υπάρξεώς του υπήρξε η εσωτερική γενοκτονία τού λαού μας διά χειρών πολιτικών, οικονομικών ολιγαρχών, τοκογλύφων, συνδικαλιστών, ενημερωτάδων και καθηγητάδων.

Τι σόι πρόγραμμα προσαρμογής και εξυγίανσης τής οικονομίας είναι αυτό που συμψηφίζει την λαθρομετανάστευση, την απορθοδοξοποίηση τής Ελλάδος και την παράδοση των εθνικών μας ζητημάτων στα χέρια μισελλήνων αντί χρηματικών λέει εκπτώσεων; Να κρατήσουμε και να αφομοιώσουμε ξένους γυρολόγους, ισλαμιστές στην πλειοψηφία τους, για να σβηστεί μέρος τού «χρέους» και για να αντικαταστήσουν εμάς τούς Έλληνες που σβήνουμε δημογραφικά και προσχεδιασμένα. Να θεωρούνται τα ελληνόπουλα τεκμήρια φορολόγησης. Να πεθαίνουν οι Έλληνες στα καθημαγμένα νοσοκομεία. Να σφραγίζονται σπίτια. Να τρως από τα σκουπίδια.

Κατά ποια έννοια η εθνική και θρησκευτική μετάλλαξη ενός ολόκληρου Έθνους βαπτίζεται ως προσαρμογή σε μια εντελώς ξένη κατάσταση; Πως γίνεται η λιποταξία και η λαθρομετανάστευση να ονοματίζονται προσφυγικό ρεύμα; Να εισέρχονται εκ τής Τουρκίας σωρηδόν ξένοι πληθυσμοί για να σωθούν σε μια Ελλάδα που την βιάζουν οι νεοταξίτες τοκογλύφοι και να τοποθετούνται οι Τούρκοι ως σύμμαχοι τοποτηρητές ελληνικών υδάτων, όταν μάς ζητούν Θράκη και νησιά ως δήθεν τουρκικά; Να ζητούνται Τζαμιά, όταν μάς ζητούν ξήλωμα τής Ορθοδοξίας από σχολεία και σύνταγμα;

Και όμως, η εξαχρείωση των Ελλήνων και η υποταγή τής Ελλάδος γίνεται με πολιτικά και οικονομικά μέσα όταν το κράτος και οι πολιτικές δυνάμεις αυτού δεν ανήκουν διόλου στο Ελληνικό Έθνος. Όταν δηλαδή πάσα πέτρα, πάσα ψυχή, κάθε ιερό και όσιο, κάθε μνημείο έχουν πουληθεί κυριολεκτικά και εξ ολοκλήρου στους εχθρούς τής Πατρίδος. Όταν οι δοσοληψίες τού πολίτη προς την πολιτεία έχουν μεταβιβασθεί στους χρηματάνθρωπους τής παγκοσμιοποίησης.

Μα τότε το ιερό αίμα των Ελλήνων εγείρεται και πνίγει το βρώμικο χρήμα τής κατοχής. Σε αυτήν την περίπτωση τα πολιτικά κόμματα τής Πατρίδος μου συνεργάζονται με τον εχθρό μου. Επομένως η λύση θα δοθεί έξω από το πολιτικό σύστημα, δίχως τούς φορείς του. Επαναστατικώ δικαίω από τις ενωμένες φυλετικές δυνάμεις για την εγκατάσταση ενός πολιτεύματος Εθνοκρατίας. Είναι η ώρα να αναγεννηθεί εκ τής τέφρας του ο Φοίνικας. Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε πως είμαστε η γενιά τού Έλληνα Αετού και όχι τού έρποντος σκουληκιού που περιφέρει εαυτόν από αυλή ισχυρού εις αυλήν έτερου ισχυρού.

Λαός που στηρίζεται στις ρίζες του και στις ορμές του, στην πίστη του στο Θεό μα και το αίμα που ρέει στις φλέβες του, φρουρός τής εστίας του και κατακτητής τού δίκιου του. Αυτός είναι ο Έλληνας και μόνον έτσι μπορεί να ζήσει. Να ζήσει κυρίαρχος όμως κι όχι να επιβιώσει υπό κηδεμονία. Να ρίξουμε τις φυλακές που επέβαλλαν στην Ελληνική Φυλή. Να ενωθούμε και έτσι ενωμένοι να εφαρμόσουμε σχέδιο εθνικής αντεπίθεσης και ανακατάληψης τής ιερής γης μας. Με γνώμονα την αξιοσύνη, την μαχητικότητα και την προσήλωση στον κοινό σκοπό τής καθαρής, τής ολοκληρωμένης και τής ισχυρής Ελλάδος.

http://iwowapp.weebly.com/
Οι ακραίοι καιροί θέλουν ακραία αποφασισμένους Έλληνες. Η αγάπη προς την ράτσα σου δεν έχει όρια. Η ράτσα σου όμως έχει όρια τις αιμάτινες θυσίες των παιδιών της και την ιστορική της συνέχεια. Κι αν ο αυτοκρατορικός αετός τής Ελλάδος λύγισε από το τουρκικό λεπίδι που έφερε ο σταυρωτής όφις και ενόσω ξωπίσω παραμονεύει η ρωσική αρκούδα, πάλι στους αιθέρες μέλλει να φανερωθεί ο ιδιοκτήτης τού οικοπέδου που διαφεντεύει το σταυροδρόμι τής οικουμένης. Ο αετός και η αρκούδα να πατήσουν τα ερπετά και τούς δράκους Εσπερίας και Μογγολοασίας που θέλουν τα έθνη νεκρά. Αλλά το πάνω χέρι πρέπει να το έχει ο Ενιαίος και Εθνικιστικός Ελληνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet