Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ¨ΠΑΛΜΥΡΑ¨ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Στην «Παλμύρα» της οδού Πατησίων
Γιατί σας έκανε εντύπωση ο αποκεφαλισμός του αγάλματος της Βορείου Ηπείρου δίπλα στο Πολυτεχνείο;
Διακόσια τριακόσια μέτρα παρακάτω, ο πολύς Καμίνης, που υποδύεται τον δήμαρχο, έχει φυτέψει και δεντράκια, για να μη φαίνεται η άδεια βάση της κατεστραμμένης και εξαφανισμένης προτομής του Ψαρρού, την οποία βανδάλισε η ψευτοπροοδευτική αλητεία, στα Δεκεμβριανά της ντροπής το 2008. Τότε που περνούσαν τα super στην οθόνη με εμπρηστικές μούφες του τύπου «καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη», «Καίγονται δεκάδες διαμερίσματα στο Κολωνάκι», όλα ψέματα, στο κανάλι όπου κουνάνε το δάχτυλο ο Πρετεντέρης και η Ολγα. 2008-2016, τι είναι οκτώ χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Πού να βρεθούν χρήματα για την αποκατάσταση; Και στο κάτω κάτω, τι ήταν ο Ψαρρός; Ούτε καν αριστερός ράπερ ή έστω επιφανής «αλληλέγγυος».

Μια ολόκληρη γενιά χουλιγκάνων ανέθρεψε η Αριστερά και πάμε με φόρα για τη δεύτερη. Μηδενιστικά κουκιά τρώνε, μηδενιστικά κουκιά μαρτυράνε οι ορδές των βάνδαλων ψευτοεπαναστατών. Η μισελληνική Παιδεία, κερασμένη από τον λαό, έναν λαό πια βουτηγμένο στην αγωνία του άδηλου μέλλοντος, με ζοφερούς οιωνούς, επέτρεψε σε βαρεμένους μαρξιστές πάσης απόχρωσης να διδάσκουν στα παιδιά την ασέβεια, το μίσος για την ίδια τους τη χώρα, τους ήρωες και τα σύμβολά της.

Δείτε τους πανεπιστημιακούς χώρους, τα συνθήματα και τα κουρελόχαρτα στους τοίχους με τα ιδεολογικά ράκη κάθε διαταραγμένου. Δείτε το σκουπιδαριό, τη δικτατορία των ροπαλοφόρων κάφρων που μετατρέπουν τα πανεπιστήμια των μεγάλων ευεργετών σε άντρα ανομίας, σκοταδισμού και ολοκληρωτισμού. Δείτε το μπάχαλο των καταλήψεων, του παραεμπορίου, την πλήρη ασέβεια στους δημόσιους χώρους, τις μουντζούρες στους τοίχους, που υποδύονται την «τέχνη» ως γκράφιτι», τις συμμορίες που μετατρέπουν δημόσια κτίρια σε καταυλισμούς απρόσκλητων μουσαφιραίων.


http://iwowapp.weebly.com/



Η βαρβαρότητα έχει γίνει περίπου κεκτημένο δικαίωμα, η βία, οι ύβρεις και οι απειλές σε βάρος δημόσιων λειτουργών, όπως οι αστυνομικοί ή οι ελεγκτές του ΗΣΑΠ, καθημερινή επαναστατική γυμναστική. Κάθε τρελός ολοκληρωτικός οπαδός της βίας κάνει το κομμάτι του σε βάρος αγαλμάτων, πανεπιστημιακών κτιρίων, αστυνομικών τμημάτων, γραφείων πολιτικών αντιπάλων, ανθρώπινων ζωών. Αυτά είναι προϊόν μιας ολόκληρης κουλτούρας που, μεταξύ άλλων, μαθαίνει μια αγράμματη και μηδέποτε διδαχθείσα τον Ελληνικό Τρόπο μειονότητα να θεωρεί τη Βόρειο Ηπειρο και τον αδούλωτο Ελληνισμό της «εθνικιστικό» ζήτημα. Χρήσιμοι ηλίθιοι του αλβανικού σοβινισμού, όπως στο Κυπριακό, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στο Λαθρομεταναστευτικό είναι χρήσιμοι ηλίθιοι του τουρκικού ισλαμοφασισμού.

Είναι φοβερές οι ευθύνες των ηγεσιών της παράταξης που μέριασαν για να διαβούν οι μηδενιστές και οι βάνδαλοι μαθητές τους, στους οποίους τώρα έχει εκχωρήσει το ακαταδίωκτο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και της ψευτοδεξιάς ορντινάντσας του.
Αφελλληνισμός και εκβαρβαρισμός της νεολαίας με έξοδα των φορολογούμενων γονέων τους. Μεγάλη πετυχεσιά, σίγουρα.
Είμαστε πια νοικάρηδες υπό έξωση στην ίδια μας τη χώρα. Από τη μια η ασφυκτική τανάλια των δανειστών και από την άλλη η πειρατική κατάληψη της Παιδείας και των λοιπών χώρων διαμόρφωσης δημόσιου λόγου από μια παρακμιακή συντεχνία, η οποία δρα σαν εξωτερικός εχθρός.

Το ζήτημα δεν είναι απλά η ανεύρεση και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τον βανδαλισμό του αγάλματος της Αδελφής μας. Κι αν βρεθούν, θα συρρεύσουν μπόλικα στελέχη της κοινωνικής αρρώστιας που καλείται Αριστερά, για να τους υπερασπιστούν.

Το ζήτημα είναι η ανάκτηση της χώρας, της Παιδείας, της οικονομικής πολιτικής, κάθε τομέα από τους αληθινούς ιδιοκτήτες τους. Τους Ελληνες.
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet