Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

Η πραγματική ανάσταση θα αργήσει πολύ
Είναι το δεύτερο Πάσχα της πρώτης φοράς Αριστερά κι ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο.
Μπορεί ημερολογιακά ή συμβολικά η Ελλάδα και οι απανταχού Χριστιανοί να γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού, όμως, η πραγματική ανάσταση για τη χώρα θα αργήσει πολύ.
Ο Γολγοθάς για εκατομμύρια Έλληνες θα είναι μακρύς, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια. Η αρχή μπορεί να γίνει με την απομάκρυνση του Έλληνα… Μαδούρο από το Μαξίμου, ωστόσο, θα χρειαστούν πολλές θυσίες για να έλθει η πολυπόθητη ανάσταση του λαού.
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όλοι το βλέπουν. Ακόμη και τα…. αρνιά που σφάχτηκαν θεωρούνται πιο τυχερά από τους πολίτες που υπομένουν και κάνουν καθημερινές θυσίες. Η κατάσταση ώρες - ώρες μοιάζει απελπιστική. Η κυβέρνηση της… Ύδρας και της Αίγινας χαλαρώνει την ώρα που ο κόσμος δεν έχει ούτε αυγό κόκκινο γιατί οι φόροι και οι περικοπές του τα πήραν όλα.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχει μια αίσθηση… Μεγάλης Παρασκευής που δεν περιμένει ότι θα έλθει το Μεγάλο Σάββατο και στη συνέχεια η Ανάσταση. Οι πολίτες έχουν βαρύνει περιμένοντας πότε θα αλλάξει το κλίμα. Η αγωνία, η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια είναι τα τρία Α που έρχονται να αντιμετωπίσουν τα τρία Α της κυβέρνησης, την ανικανότητα, την ανοησία, την αναρχία σε όλα όσα κάνουν ή όλα όσα σκέφτονται.
Αυτή η κυβέρνηση μοιάζει ταυτόχρονα με τον Πόντιο Πιλάτο που βγάζει πάντα απ’ έξω την ουρά του και τον Ρωμαίο στρατιώτη που μπήγει τη λόγχη στα πλευρά του Χριστού ή τον κερνάει ξύδι και χολή.
Αλλά ορισμένα από τα στελέχη της κυβέρνησης μοιάζουν με τον κλέφτη Βαραβά, αυτό, όμως, θα αποδειχθεί λίαν συντόμως.
Αυτό που προέχει είναι να φύγουν, να είναι αυτή η τελευταία ανάσταση με τον Τσίπρα στην εξουσία. Ει δυνατόν να μην φτάσουν μέχρι το καλοκαίρι.

http://iwowapp.weebly.com/


Δυστυχώς μέχρι να πέσουν θα μας ταλαιπωρούν με ανοησίες και εξαπάτηση όπως αυτή που προσπαθεί ξανά να εφαρμόσει το Μαξίμου. Δείτε την ανακοίνωσή του για τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ… που πολεμούν την κυβέρνηση και θα καταλάβετε. Ένα χρόνο τώρα μας έχουν φλομώσει στο ψέμα ότι τάχα πολεμούν τη διαπλοκή. Γιατί δεν λένε ονόματα; Γιατί δεν βγάζουν τα πάντα στη φόρα; Γιατί δεν εισπράττουν δισεκατομμύρια από τη φοροδιαφυγή όπως είχαν υποσχεθεί;
Θα μας ταλαιπωρούν για καιρό λοιπόν, όμως, είναι λίγα τα ψωμιά τους. Θα έρθει σύντομα η ώρα που στο σταυρό του μαρτυρίου θα είναι αυτοί και ο κόσμος θα τους κερνάει ξύδι και χολή.
Μέχρι τότε, Καλή Ανάσταση κι ας είναι η τελευταία που γίνεται με τόση μαυρίλα παντού.
http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet