Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ... ΜΠΑΛΑ Η ΝΔ!



ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣε αναστροφή της στρατηγικής και των αρχικών τους προθέσεων να υπερψηφίσουν τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τα «κόκκινα» δάνεια και το...
Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, προχώρησαν χθες στη ΝΔ, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις του Κυρ. Μητσοτάκη με στενούς του συνεργάτες και τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία πήρε και τις τελικές αποφάσεις. Για την αλλαγή... πλεύσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε το οριστικό κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή, αλλά και ενστάσεις που υπήρξαν από αρκετούς βουλευτές του κόμματος, που ζητούσαν επιμόνως τη συνολική καταψήφιση του νομοσχεδίου.
Ετσι στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κ.Ο. της ΝΔ, αποφασίστηκε το κόμμα να ψηφίσει «όχι» επί της αρχής, «όχι» σε όλα τα φορολογικά μέτρα και την αύξηση στους έμμεσους φόρους, «όχι» στον δημοσιονομικό «κόφτη», τόσο σε ό,τι αφορά τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, όσο και σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του.
Αποφασίστηκε επίσης να καταψηφιστεί και η δημιουργία του Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, καθώς υπάρχουν διαφωνίες τόσο για τον χρόνο λειτουργίας του (99 χρόνια), όσο και για τον τρόπο συγκρότησης της διοίκησης του και τον τρόπο λήψης των αποφάσεων. Αντιθέτως θα υπερψηφιστούν οι αποκρατικοποιήσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο, κυρίως αυτή που αφορά την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς και η διάταξη που αφορά την ανεξαρτητοποίηση της Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Αποφασίστηκε, τέλος, να πει «όχι» στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για τα στεγαστικά δάνεια πολιτών με χαμηλό εισόδημα, ενώ θεωρείται ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση η ρύθμιση που αφορά την οργάνωση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού αποτελεσματικής διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους, με τη δημιουργία του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
http://fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet