Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΔΕΝ.... ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ

Δεν... ξεχνά τον μεγάλο του ευεργέτη
Μια ακόμη αστεία επικοινωνιακή παράσταση έστησε ο Αλέξης Τσίπρας εχθές, χρησιμοποιώντας τον Προκόπη Παυλόπουλο για...
φόντο και πιστεύοντας ότι έτσι θα κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Ο κόσμος είναι βλάκας και δεν αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση πήρε άμεσα μέτρα 9 δισ. και θα θεσμοθετήσει και το νέο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αλλά και νέους φόρους. Διότι κανείς δεν πιστεύει ότι η απαίτηση των δανειστών για πλεόνασμα 3,5% τα επόμενα χρόνια θα επιτευχθεί. Επομένως, ο αυτόματος κόφτης θα μπαίνει μπροστά και όποιον πάρει ο χάρος.
Το δράμα είναι ότι η επονείδιστη συμφωνία (που έλεγε και η Ζωή) δεσμεύει και τις επόμενες κυβερνήσεις οι οποίες θα πρέπει να βγάλουν τον... σκασμό και να βρουν μέτρα προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο προληπτικός μηχανισμός ο οποίος να θυμίσουμε δεν ισχύει ούτε στην Ζιμπάμπουε.
«Συνήθως, όταν έρχομαι βράδυ κύριε Πρόεδρε, δεν έρχομαι για καλά νέα. Τώρα όμως έρχομαι για καλά», είπε ο Τσίπρας και ο Πρόεδρος έμεινε... Παυλόπουλος παίζοντας το ρόλο του «κομπάρσου» στην επικοινωνιακή φιέστα.
Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό «έχουμε θετική εξέλιξη για την χώρα, ουσιαστικά κλείνει η αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετα μέτρα στη βάση των προτάσεων της ελληνικής πλευράς», είπε ο μεγάλος Πινόκιο.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ημερομηνία σημαντικών αποφάσεων την 24η Μαΐου, όταν και θα συνέλθει εκ νέου το Eurogroup, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει μία «πολύ θετική απόφαση» για την ελληνική οικονομία.
Πάλι καλά που δεν έγινε στις 29 Μαΐου, την ημέρα της Άλωσης, έτσι για να έχουμε και κάτι να... πανηγυρίσουμε.
Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στάση που κρατά, ενώ επιβεβαίωσε ότι συνομίλησε με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για την έκβαση του Eurogroup. Τόνισε δε ότι είναι στη διάθεσή τους για εξειδίκευση, ενημέρωση και ουσιαστικό διάλογο με θετικό πρόσημο.
Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος στάθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στην αλληλεγγύη που καλούνται να επιδείξουν τα κράτη μέλη της Ε.Ε., υπενθυμίζοντας ότι η 9η Μαΐου είναι η ημέρα της Ευρώπης. Τόνισε δε ότι η Ελλάδα αποδεικνύει πως μένει αταλάντευτη στην ευρωπαϊκή της πορεία. Μάλιστα σημείωσε ότι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη «είναι η μόνη απόφαση που επικυρώθηκε από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».


http://iwowapp.weebly.com/


Προσπάθεια να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα είπε για το νόμισμα και κυρίως να μας αποδείξει ακόμη μια φορά ότι δεν... ξεχνά τον μεγάλο του ευεργέτη.
Μια κακόγουστη φάρσα στήθηκε στο Προεδρικό αλλά ο λαός, πλέον, τους έχει πάρει χαμπάρι...
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet