Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΓΑΠΗΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ

granazia
Η Μηχανή από εδώ και στο εξής, θα σας φροντίζει. Η Μηχανή θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε. Η Μηχανή θα είναι ο προστάτης σας. Η Μηχανή θα σας εκπαιδεύσει.
Η Μηχανή θα γαλουχήσει τα παιδιά σας. Η Μηχανή θα συνοδεύσει τους γεροντότερους μέχρι τον θάνατο. Η Μηχανή τα αλέθει όλα. Η Μηχανή τα μασάει όλα. Η Μηχανή τα τρώει όλα. Και όλους.
Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε πριν μπείτε στην Μηχανή. Ξεχάστε τις άλλες Μηχανές,δεν υπάρχουν. Ξεχάστε όλα όσα σας είπαν έξω. Ξεχάστε το ποιος ακριβώς ελέγχει την Μηχανή. Ξεχάστε τους άλλους κανόνες. Tώρα ισχύουν μόνο οι κανόνες της Μηχανής. Ξεχάστε ότι είστε γρανάζι της Μηχανής. Ξεχάστε τα όλα εκτός από τον ένα και μοναδικό θεό σας: Την Μηχανή.
Υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να γίνουν μέρος της Μηχανής. Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι δεν χρειάζονται την Μηχανή. Υπάρχουν αυτοί, που λένε ότι δεν υπάρχει η Μηχανή. Υπάρχουν κι εκείνοι οι τραγικοί, που νομίζουν ότι η δική τους γρούπα βρίσκεται εκτός της Μηχανής. Υπάρχουν τέλος, και όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι η απάντηση στην Μηχανή, είναι μια άλλη μηχανή. Κι όλοι τους, κάνουν λάθος.
Όποιος αντιτίθεται στην Μηχανή, θα ......
τιμωρείται. Όποιος αμφισβητεί την Μηχανή, θα αφανίζεται. Όποιος δεν υπακούει την Μηχανή, θα νοιώσει απίστευτο πόνο. Όποιος γελάσει την Μηχανή, θα κλάψει πικρά. Όποιος δείξει τόλμη μπροστά στην Μηχανή, θα ζήσει μόνο μέχρι να δει το θράσος της Μηχανής. Όποιος κάνει αναφορές στα προβλήματα της Μηχανής, θα λάβει την λύση. Την τελική λύση.
Κάποιοι νομίζουν ότι ξέφυγαν από την Μηχανή. Κάποιοι νομίζουν ότι κορόιδεψαν την Μηχανή. Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν αγώνα ενάντια στην Μηχανή. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάποια μέρα κάποιος άλλος θα τους σώσει από την Μηχανή. Κάποιοι εικάζουν ότι μπορούν να διαπραγματευτούν με την Μηχανή… Εικάζουν λάνθασμένα.


http://iwowapp.weebly.com/


Αυτοί που δέχονται την Μηχανή θα ευδοκιμήσουν. Αυτοί που εργάζονται για την Μηχανή, θα λάβουν το αντίτιμό τους. Αυτοί που φέρουν κι άλλους μέσα στην Μηχανή, θα λάβουν δόξα. Αυτοί που υπερασπίζονται την Μηχανή, θα αναδειχτούν περίλαμπρα. Αυτοί που αγαπούν την Μηχανή θα αγαπηθούν από την Μηχανή… Μέχρις ότου η Μηχανή δεν τους χρειάζεται άλλο.
Όλοι οι υπόλοιποι, ενωθείτε, ετοιμαστείτε, οργανωθείτε!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ για να ξεχαρβαλώσουμε την Μηχανή!
πηγη
meresparaxenes.com
 του Σταύρου Κατσούλη
http://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet