Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ EUROVISION;

Στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision, η Ελλάδα για πρώτη φορά δεν πέρασε και αυτό ίσως έκανε πολλούς....

να θεωρήσουν πως δεν έπρεπε να συμμετέχουμε καν στο διαγωνισμό. Μήπως έχουν δίκιο;

Εν μέσω σοβαρής κρίσης στη χώρα μας και με μια συμφωνία με τους Ευρωπαίους που προσπαθεί η κυβέρνηση να κλείσει, με την ανεργία στα ύψη, με τα μισά νοικοκυριά να μην έχουν ψωμί και γάλα, είμαστε για χορούς και πανηγύρια;

Μετά κάτι τέτοια βλέπουν οι ξένοι και σου λέει "αυτοί δεν έχουν κρίση, το γλεντάνε!" και δώσε φόρους. Βλέπουν κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο γεμάτη να σαρτοπηδάνε όλοι εκεί και να φωνάζουν "Μυκονοοοοοοος" και σου λέει τι γίνεται; Εμείς τους δίνουμε φόρους και αυτοί πάνε διακοπές; Πάρε πιο σκληρά μέτρα. Ξέρω πως δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο αφού πολύ απλά αυτοί που πάνε στη Μύκονο είναι οι έχοντες και αυτοί που ζουν μέσα στο όριο της φτώχειας είναι οι μη έχοντες αλλά η χώρα μας περνάει σοβαροί κρίση και έστω για τα προσχήματα και μόνο έπρεπε να απαξιώσουμε τη Eurovision και να μη στείλουμε κανέναν.

http://iwowapp.weebly.com/

Μπράβο στα παιδιά που πήγαν για την προσπάθεια τους, δεν πέρασαν αλλά δεν πειράζει. Ίσως του χρόνου, αν είμαστε στην ίδια κατάσταση, να κοιτάξουμε να μην συμμετέχουμε στο διαγωνισμό και να βρούμε καμία λύση για τα εσωτερικά μας προβλήματα! 
Γράφει ο ειδικός συνεργάτης,
http://tro-ma-ktiko.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet