Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ,ΤΟΤΕ....WORLD WAR

Η εκλογή της Χίλαρυ Κλίντον στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές στη προεδρία των ΗΠΑ, θα πυροδοτήσει εξελίξεις που πολύ πιθανό θα οδηγήσουν σε ένα παγκόσμιο πόλεμο, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, σε μια συνάντηση με αξιωματικούς της ρώσικης πολεμικής αεροπορίας στις 14 Ιουνίου στην Μόσχα, όπου τους έδωσε εντολή να επιταχυνθεί η ανάπτυξη τουλάχιστον δύο νέων δορυφόρων του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση.

Σύμφωνα με έκθεση του υπουργείο Άμυνας, (MoD), ο πρόεδρος Πούτιν αποφάσισε να ξεκινήσει αμέσως η ανάπτυξη νέας γενιάς συστήματος δορυφόρων έγκαιρης προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση, μπροστά στην προοπτική ανάληψης της αμερικανικής προεδρίας των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2017 από την Χίλαρυ Κλίντον, η οποία τον έχει χαρακτηρίσει σαν δαίμονα και σαν στυγνό δικτάτορα από τον οποίο πρέπει να απαλλαχτεί ο κόσμος.

Ήδη η κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη γίνεται όλο και πιο εκρηκτική με την προκλητική απόφαση του ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει νέα πυραυλικά συστήματα καθαρά επιθετικού χαρακτήρα στην Πολωνία και Ρουμανία, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις της Μόσχας, υπό το φως των δηλώσεων που έκανε πρόσφατα ο νέος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Curtis Scaparrotti, ο οποίος είπε ψέματα στον τύπο λέγοντας τους thatRussia είναι μια απειλή. Η κατάσταση αυτή ανάγκασε τον πρόεδρο Πούτιν να διατάξει να σχηματίσουν τρία νέα ειδικά τμήματα με περίπου 40.000 στρατιώτες το καθένα.

Στην Μόσχα προβλέπουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει τις εκλογές ο υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τα γεράκια της Ουάσιγκτον επιθυμούν νέα πολεμική αναμέτρηση που θα έλυνε τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των ΗΠΑ και σε αυτή την επιθυμία είναι πρόθυμη η Κλίντον. Εντυπωσιακό είναι πως για τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνας Donald Trump την περασμένη εβδομάδα, το Συμβούλιο Ασφαλείας (SC) αναφέρθηκε στις «master plan» του για να απελευθερώσει την Αμερική από κύκλους του πολέμου, και ότι έχει «αφήσει» τους Ευρωπαίους ηγέτες, αναφορά που όμως ελάχιστα έχει αναφερθεί σχετικά στις ΗΠΑ.

Σημειωτέον ότι την Χίλαρι Κλίντον στηρίζει και η πανίσχυρη δαιμονική παγκόσμια οργάνωση Λέσχη Μπιλντεμπέργκ, που πρόσφατα συνεδρίασε στην Δρέσδη της Γερμανίας και στην συνεδρίαση αυτή μετείχε και ο δικός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που… «φλογίζεται» από την επιθυμία να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας για να… υπηρετήσει καλύτερα τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Αλλοίμονο μας!





ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet